Vega безкоштовно захищає абонентів від СПАМу

26.06.2014

Нас усіх відволікають від роботи настирливі рекламні розсилки та запрошення від невідомих людей, СПАМ часто заважає зосередитися та засмічує пошту. Vega піклується про безпечне та комфортне користування поштою своїх абонентів, тому впровадження нового програмного забезпечення «Антиспам» стало логічним продовженням роботи над постійним поліпшенням якості обслуговування клієнтів з боку оператора.

З 24 червня 2014 р. на абонентському поштовому сервері CGPro для всіх поштових скриньок абонентів Vega – фізичних та юридичних осіб – введено в експлуатацію програмне забезпечення «Антиспам» від компанії Dr. Web.

ПЗ надається всім абонентам безкоштовно.

ПЗ «Антиспам» перевіряє вхідну пошту усіх поштових скриньок поштового сервера CGPro на СПАМ. Всі листи, відмічені як «СПАМ», розміщуються в папці «Spam» відповідної поштової скриньки та автоматично видаляються з неї через 7 днів.

«Антиспам» активується за замовчуванням автоматично для кожної знов створеної поштової скриньки. Деактивувати «Антиспам» абонент може самостійно (через Особистий кабінет, а також Web-інтерфейс клієнтської поштової скриньки) або звернувшись до ЦПО або НКЦ.

Детальніше про послугу можна дізнатися за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60 або відвідавши ЦПО Vega.

Vega бажає своїм абонентам комфортного користування та тільки позитивних листів в поштовій скриньці!