Керуйте ефіром самостійно з додатком Vega TV!

14.07.2016

Мобільний додаток Vega TV

 

Телекомунікаційна група Vega створила мобільний додаток для інтерактивного телебачення Vega TV. Клієнти компанії отримали зручний доступ до більш ніж 100 цифрових каналів, відеотеки з тисячами фільмів, серіалів та програм. Зокрема - прямих трансляцій футбольних матчів головних турнірів України та Європи. Також користувачам програми наданий широкий вибір музики та українських радіостанцій.

Додаток дозволяє не тільки дивитися телепередачі у прямому ефірі, але й керувати переглядом, повертатися до цікавих фільмів та передач, ставити ефір на паузу і т. д. Також надані функції Вибране, Батьківський контроль, Телепрограма та зручний Пошук.

 

Мобільний сервіс Vega TV для смартфонів і планшетів вже доступний у App Store та Google Play Market. Він легко встановлюється на смартфон у три кліки. Передбачена і тестова версія. Для незареєстрованих користувачів Vega TV відкриті деякі телеканали, трейлери, найкращі футбольні моменти та Радіо.

 

Додаток розроблено спільно з компанією «Діджитал скрінз» (ТМ OLL.TV).

Інтерактивне телебачення Vega TV відповідає побажанням самих різних аудиторій та доступне у трьох тарифних планах - «Стартовий», «Оптимальний» або «Преміальний».

«Компанія Vega цілеспрямовано працює над тим, щоб пропонувати своїм клієнтам зручні та сучасні сервіси. Створення мобільного додатка Vega TV - логічне продовження обраної стратегії. Новий сервіс дозволяє максимально відчути переваги, що надає інтерактивне телебачення. Впевнений, він сподобається нашим клієнтам», - прокоментував Генеральний директор телекомунікаційної групи Vega Мурат Чинар.

 

Більш детальну інформацію про підключення нового сервісу можна дізнатися на нашому сайті або за телефонами контакт-центру компанії.