Транзитний потенціал Vega представлений на міжнародній конференції Capacity CE 2013

08.07.2013

У рамках цієї стратегії представники компанії взяли активну участь у конференції Capacity Central Europe 2013, яка 11 років поспіль збирає всіх найбільших представників телекомринку Центральної та Східної Європи. 

Команда Ucomline не обмежилася роллю слухача, оскільки конференція порушувала актуальні теми розвитку нових транзитних шляхів між Європою, Близьким Сходом та Азією. Ганна Рибкіна, начальник сектору закупок та продажів Інтернет та каналів передачі даних, виступила з доповіддю, представивши Ucomline як сильного транзитного оператора, здатного забезпечити зв'язність між Європою та Росією. Також Ганна надала експертну оцінку можливостям розвитку альтернативних транзитних маршрутів і акцентувала увагу на тенденції розвитку вітчизняного операторського ринку.

«Наша проактивна участь у таких заходах - це ключ до пізнаваності та підвищення репутації бренду на міжнародному рівні, - коментує свій виступ Ганна Рибкіна. - Ми не могли не скористатися можливістю показати учасникам конференції транзитний потенціал України, а також ще раз наочно продемонструвати, що Ucomline - один із найнадійніших партнерів у цій галузі».

Восени Ucomline планує взяти участь ще в декількох галузевих заходах. Зокрема розглядається можливість поїздки на конференцію Carriers World 2013, де традиційно збираються всі провідні світові оператори голосових послуг.