Тепер ОСАЦВ відшкодовує вартість послуг Vega

09.11.2015

Автомобілісти розпещені великою кількістю пропозицій з різною ціновою політикою на покупку ОСАЦВ. На жаль, при виборі страхової компанії не завжди виходить поєднати ціну і відповідний їй рівень сервісу. Ми намагаємося, щоб абоненти Vega отримували тільки якісний сервіс за кращу ціну, тому готуємо пропозиції тільки з перевіреними партнерами.

Вже стало доброю традицією, що абоненти Vega в рамках Програми лояльності отримують додаткові переваги при придбанні необхідних товарів і послуг. Що може бути важливіше для власників автомобіля, ніж обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності? Тільки його наявність дозволить поставити транспортний засіб на облік, уникнути значних штрафів і відшкодування шкоди «зі своєї кишені».

На цей раз телекомунікаційна група Vega з партнером – страховою компанією «ВУСО» – підготували для Вас не просто ексклюзивну пропозицію, а шанс, який просто неможливо упустити.

У рамках Програми лояльності від Vega партнер не тільки надасть економію 20% на покупку ОСАЦВ, а також оплатить Ваш рахунок за послуги від Vega на 200 гривень.

Дозвольте собі бути економним без шкоди для якості, використовуйте вигідні пропозиції від Vega!

Щоб скористатися пропозицією – Вам необхідно роздрукувати з Особистого кабінету персональний акційний сертифікат і під час покупки страхового поліса ОСАЦВ в СК «ВУСО» передати цей сертифікат менеджеру мережі партнера.

Деталі акції – в Особистому кабінеті.

Акція діє у містах присутності мережі партнера.