Телефонний зв'язок від Vega: нуль всередині мережі!

30.09.2014

До уваги абонентів телефонії ПрАТ «Фарлеп-Інвест»!

Для Вас з 1 жовтня 2014 року місцеві та міжміські дзвінки в мережі Vega здійснюватимуться безкоштовно та без обмежень у часі! Телефонуйте своїм друзям та рідним всередині мережі у будь-який населений пункт країни – та розмовляйте, не зважаючи на час!

Нова тарифікація дійсна для нових та існуючих абонентів – фізичних осіб в усіх населених пунктах, де надається послуга телефонії від Vega.

Для порівняння: раніше абоненти Vega сплачували 5,4 коп./хв. за місцеві дзвінки (крім 600 хвилин на місяць, що включені у абонплату) і 60 коп./хв. за міжміські дзвінки. Зараз користувачі телефонії, спілкуючись всередині мережі Vega, сплачують лише щомісячну абонентську плату.

Незважаючи на той факт, що сьогоднішнє життя важко уявити без мобільного телефону, фіксована телефонія все одно залишається найнадійнішим засобом зв'язку. І тепер усі абоненти Vega можуть вільно спілкуватися з рідними та близькими, зателефонувавши на їх міський номер Vega, всередині рідного міста і по всій Україні, не рахуючи хвилини розмови!

Кількість місцевих та міжміських дзвінків з нульовим тарифом не обмежена! Vega дарує своїм абонентам – користувачам телефонії – вільне спілкування та бажає завжди бути на зв'язку один з одним!

Спілкуйтеся більше!