Студентська осінь від Vega

19.08.2014

Літо закінчується. Зовсім скоро виснажливу спеку змінить прохолода та осінні дощі. Після відпусток і канікул настане новий навчальний рік, і студентскі аудиторії, що стояли влітку пустими, знову наповняться веселим шумом та гомоном.

Щоб задати студентам гарний настрій і позитивний заряд на цілий навчальний рік, телекомунікаційна група Vega з 25 серпня по 30 листопада проводить акцію*: нові абоненти послуги доступу до мережі Інтернет, що проживають у студентських гуртожитках, зможуть підключитися до акційного тарифного плану «Студентський» (швидкість доступу до мережі Інтернет до 50 або до 100 Мбіт/сек. із відповідною абонплатою 50 та 85 грн/міс**).

Підключення до мережі Інтернет – всього за 1 грн**!

Акція діє у містах: Одеса, Херсон, Миколаїв, Іллічівськ, Южне.

Детальніше про студентську акцію та умови підключення Ви можете дізнатися за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Високошвидкісний якісний Інтернет за дуже прибавливою ціною – це саме те, що потрібно студенту! Підключайтеся до нового тарифного плану від Vega цієї осені – та насолоджуйтеся всіма перевагами прекрасної студентської пори! Компанія-оператор бажає усім студентам яскравих і барвистих вражень кожного дня!

*Умови даної акції не накладаються на умови інших акцій і не підсумовуються з умовами інших акцій. Для абонентів, які підключилися під час дії акції, тарифні плани діють безстроково. Обсяг включеного трафіку – без обмежень.
**З ПДВ.