Стартує програма лояльності «Vega Бонус»

14.03.2011

Телекомунікаційна група Vega цінує своїх абонентів і постійно працює над тим, щоб зробити використання послуг зв'язку ще зручнішим та вигіднішим. Саме тому ми розробили нову програму лояльності «Vega Бонус» для постійних користувачів послуги доступу до мережі Інтернет.

Всі учасники програми щомісячно отримують на свій особовий рахунок грошовий бонус, розмір якого є відсотком від суми рахунку за попередній місяць (відсоток персонального абонентського бонусу).

Відсоток персонального абонентського бонусу залежить від абонентського стажу і щомісячно збільшується. Його максимальна величина - 15%.

Чим довше Ви з Vega - тим більший Ваш бонус!

Для участі в програмі «Vega Бонус» необхідно зареєструватися в Особистому кабінеті абонента. При реєстрації для кожного нового учасника програми розраховується стартовий відсоток персонального абонентського бонусу, виходячи з абонентського стажу з моменту підключення до мережі Vega до дати активації програми лояльності (від 0% до 6%). Грошовий бонус нараховується на особовий рахунок абонента 1-го числа кожного місяця.

Щомісячно відсоток персонального абонентського бонусу збільшується на 0,2%. Крім того, за кожних 6 повних місяців роботи в програмі лояльності додатково нараховується ще 2%.

Грошовий бонус можна використовувати для оплати послуг Vega в межах особового рахунку абонента і не можна перераховувати на особовий рахунок іншого абонента або отримати у вигляді грошових коштів.

Якщо протягом минулого місяця було змінено тарифний план або отримання послуги припинено за ініціативою абонента, правила розрахунку відсотка персонального абонентського бонусу та грошового бонусу не змінюються.

Учасниками програми лояльності «Vega Бонус» можуть стати всі існуючі абоненти Vega - фізичні особи, користувачі послуги доступу до мережі Інтернет, за винятком Одеси (абоненти компаній «Фарлеп-Інвест» та «ЦСС»).

З офіційними правилами програми лояльності «Vega Бонус» можна ознайомитися тут.

Залишайтеся з нами, попереду ще багато цікавого!