Дивіться сьогодні: Арсенал - Борнмут і МЮ - Челсі

27.12.2015

Напередодні Арсенал зіграв свій найгірший поєдинок у цьому сезоні, програвши Сандерленду з нищівним рахунком 4:0. Втім, лондонський клуб як і раніше відстає від лідера, Лестер Сіті, всього на 2 очок. І якщо сьогодні команда Арсена Венгера обійде Борнмут, а Манчестер Сіті завтра переможе Лестер Сіті, то в наступному році Арсенал продовжить турнір на першому місці. Однак, не все так просто. Борнмут впевнено грає у свій футбол, ігноруючи авторитет грандів чемпіонату. Доказ тому перемоги над Челсі (1:0) і Манчестер Юнайтед (2:1). Зіграє на руку Борнмуту настрій Арсеналу після поразки чи лондонцям вдасться нарешті вийти на перше місце? Дивіться пряму трансляцію поєдинку о 19:25 на телеканалі Футбол 1.

А на телеканалі Футбол 2 у цей час розпочнеться трансляція зустрічі Манчестер Юнайтед – Челсі. Лондонський клуб не програє МЮ ось уже п'ять матчів поспіль. Хто ж відсвяткує перемогу сьогодні: «сині» чи «червоні дияволи»?

Насолодитися прямими трансляціями головних матчів Прем'єр-ліги Англії цього тижня можуть абоненти тарифних планів «Оптимальний» та «Преміальний».