Романтичні вечори у ресторанах «MAFIA» для абонентів Vega

28.01.2015

Ось і настав лютий, за вікном ще царюють зимові холоди і хуртовина, а душа вже бажає тепла і затишку. Саме тому останні зимові дні так хочеться провести разом з коханими людьми в затишному місці і невимушеній атмосфері. Можливо тому, що лютий асоціюється з самим ніжним і романтичним святом у році – Днем Святого Валентина!

Компанія Vega подбала про те, щоб Ви могли чудово провести час у приємній компанії та у затишній та романтичній атмосфері.

У рамках Програми лояльності від Vega з 1 по 28 лютого 2015 року для абонентів оператора (фізичних осіб, які отримують рахунки за послуги поштового або кур'єрською доставкою, а також фізичних та юридичних осіб, зареєстрованих в Особистому кабінеті) діє унікальна пропозиція, розроблена спільно з нашим партнером – мережею ресторанів італійської та японської кухні «MAFIA»: при оплаті рахунку в ресторані мережі «MAFIA» Ви можете отримати знижку 50 грн!

Для участі в акції необхідно відрізати з рахунку за послуги за січень 2015 року один з двох купонів на знижку 50 грн або роздрукувати акційний сертифікат з відповідної акційної сторінки в Особистому кабінеті, а потім віддати купон або сертифікат офіціантові у ресторані «MAFIA» у момент запиту рахунку.

З умовами акційної пропозиції знайомтеся в Особистому кабінеті. Для ознайомлення з меню, адресами ресторанів та уточнення всієї необхідної інформації відвідайте сайт www.mafia.ua або зателефонуйте за номером гарячої лінії 097 557 00 25.

Акція діє в мережі ресторанів «MAFIA» в містах: Маріуполь, Львів, Харків, Київ, Дніпропетровськ.

Подаруйте собі та своїм коханим романтичну вечерю у ресторані «MAFIA», насолодіться приємною обстановкою, вишуканим смаком улюблених італійських і японських страв – і ці вечори залишать незабутні відчуття, а Ви обов'язково прийдете сюди ще не раз!

Компанія Vega і мережа ресторанів «MAFIA» бажають Вам яскравих вражень та незабутніх зустрічей!