Підключи Інтернет від Vega до кінця літа – виграй поїздку на море!

29.05.2013

З 1 червня по 31 серпня телекомунікаційна група Vega пропонує своїм абонентам взяти участь у Літній акції та отримати подарунок*.

Протягом трьох літніх місяців нові абоненти - фізичні особи, підключаючи послугу доступу до мережі Інтернет за акційним тарифом «Велика альтернатива», візьмуть участь у розіграші призів.

Розіграші будуть проводитися 1 раз на місяць протягом дії акції. Щомісяця серед учасників будуть розігруватися: сертифікат на поїздку на море, 3 рюкзаки для пікніків, 10 пляжних надувних крісел-матраців і 30 сертифікатів зі 100% знижкою на абонплату за послугу доступу до мережі Інтернет в наступному місяці.

Акційний тариф «Велика альтернатива» дозволяє користуватися послугою доступу до мережі Інтернет за мінімальною ціною, на максимальній швидкості** та без обмежень за трафіком. Для абонентів, які підключилися під час акції, тариф діє безстроково.

Вартість підключення послуги доступу до мережі Інтернет - всього 1 гривня!

Акційний тариф діє у всіх містах, в яких Vega надає послугу підключення до мережі Інтернет. Умови існуючих акцій не сумуються.

Перевірити можливість підключення до мережі Інтернет за акційним тарифом «Велика альтернатива» можна, звернувшись до Контакт-центру за телефоном : 0 800 60 00 60*** або на сайті.

* Під подарунком мається на увазі можливість придбати виграний пристрій або 100% знижку на абонплату за послугу доступу до мережі Інтернет в наступному місяці за 1,00 грн. з ПДВ (0,83 грн. без ПДВ).

** Заявлена швидкість гарантується до моменту використання абонентом 2 Тб сумарного (вхідного/вихідного) трафіку в місяць, потім швидкість доступу до мережі Інтернет знижується до 512 Кбіт/с.

*** Дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України безкоштовні.