Осіння акція від Vega!

01.09.2013

Цієї осені Vega продовжує дію акційних умов підключення до тарифного плану «Велика альтернатива» з 1 вересня по 30 листопада 2013 року, а також пропонує підключити послугу «Vega Відео» за 1 грн.

Підключити послугу доступу до мережі Інтернет на умовах акційного тарифного плану «Велика альтернатива» нові абоненти - фізичні особи можуть до 30 листопада 2013 року.

Крім того, протягом трьох осінніх місяців при підключенні послуги «Vega Відео» нові та існуючі абоненти отримують можливість на одноразову акційну підписку на 1 місяць за 1 грн.

Таким чином, підключаючи доступ до мережі Інтернет за мінімальною ціною, на максимальній швидкості* і без обмежень за трафіком, абоненти отримують можливість протягом місяця користуватися на спеціальних умовах онлайн-бібліотекою відео, яка містить тисячі фільмів, серіали, популярні телепередачі, прямі трансляції і записи спортивних подій, в тому числі он-лайн трансляції футбольних матчів чемпіонатів України, Англії, Німеччини, Італії, Іспанії, а також Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. Все відео бібліотеки - ліцензійне, з гарантованою відмінною якістю зображення та звуку (HD).

Замовити послугу на акційних умовах може будь-який існуючий або новий абонент Vega - фізична особа. Дізнатися детальніше про те, як це зробити, можна зателефонувавши до Контакт-центру Vega за номером 0 800 60 00 60, або звернувшись до будь-якого з Центрів продажу та обслуговування.

*При підключенні за технологією ADSL швидкість обмежена можливостями лінії. Максимально можлива швидкість ADSL-лінії до 24 Мбіт/с. При підключенні за технологією FTTB швидкість - до 50 Мбіт/с. Підключення за наявності технічної можливості.