«Онлайн-телефон» від Vega: будьте завжди відкриті для спілкування!

14.09.2015

Вам часто телефонують на домашній телефон? Можливо, рідше, ніж на мобільний, і все ж – то майстер з ЖЕКу, то вчитель Вашої дитини зі школи, то літня сусідка набирають Ваш міський номер. І якщо раніше такий дзвінок, що надійшов у розпал робочого дня, залишався без відповіді, то тепер – з новою послугою «Онлайн-телефон» від Vega – Ви завжди в доступі навіть для тих, хто зв'язується з Вами через номер стаціонарного телефону.

Щоб користуватися новою послугою – достатньо активувати послугу через Ваш Особистий кабінет, встановити на смартфоні або планшеті спеціальний мобільний додаток (Zoiper) і зареєструватися як користувач даної послуги. З цього моменту Ви можете приймати дзвінки зі свого домашнього телефону і дзвонити з нього, де б Ви не перебували – на прогулянці в парку, в офісі або у відрядженні, скрізь, де є бездротовий Інтернет-доступ.

Ви зможете особово оцінити усі переваги нового сервісу – вигідний тариф (всього 10 грн на місяць), зручність користування і доступність послуги скрізь, де є бездротовий Інтернет, незалежно від провайдеру.

Детальніше про послугу «Онлайн-телефон» дізнавайтеся на нашому сайті, цілодобово за телефоном 0 800 60 00 60 і в ЦПО Вашого міста.

Підключайте послугу «Онлайн-телефон» – і візьміть свій домашній телефон з собою! Розширюйте свої можливості спілкування разом з Vega!