«Дуже смішний серіал» для абонентів послуги «Vega TV»

19.05.2015

До уваги усіх користувачів послуги інтерактивного телебачення від Vega! На цьому тижні колекція Відеотеки послуги «Vega TV», яку оператор надає спільно з компанією OLL.TV, поповнилася ще одним чудовим комедійним серіалом з «говорячою» назвою «Бруклін 9-9». Американський ситком, створений Деніелом Гуром і Майклом Шуром, стартував у 2013 році на телеканалі Fox, був захоплено сприйнятий телепресою та удостоєний двох премій «Золотий глобус».

Цей «дуже смішний серіал» – як у двох словах описують «Бруклін 9-9» численні шанувальники – побудований на битві характерів: головного жартівника поліцейської дільниці чарівного й винахідливого детектива Джейка Пералта (Енді Семберг) та його більш ніж серйозного начальника Рея Холта (Андре Брауер). На тлі цього протистояння ведуться розслідування злочинів, і навіть розвивається романтична лінія.

Серіал ідеально продуманий та структурований, кожна серія триває 20 хвилин, завдяки чому сприйняття не перевантажується, а сюжет ніколи не «провисає» і захоплює глядача зразу ж дивитися наступну серію, отримуючи чергову порцію позитиву і приємного психологічного розвантаження.

Вам набридли аналітичні огляди, тривожні сводки новин та серйозне кіно? Тоді шукайте у Відеотеці «Vega TV» серіал «Бруклін 9-9» – та розслабляйтеся, насолоджуючись незлобно жартами, тонким гумором і комедійними, іноді навіть доходячих до абсурду ситуаціями. Vega та OLL.TV бажають Вам приємних емоцій і прекрасного настрою!

Якщо Ви ще не користуєтеся послугою «Vega TV» – приєднуйтесь! Детальніше про послугу, наповнення розділів та способи підключення дізнавайтеся на нашому сайті, у Центрах продажу та обслуговування Вашого міста та за телефоном цілодобової підтримки Vega 0 800 60 00 60.