Новий тариф «GigaBit» з надшвидкісним Інтернет-доступом від Vega

30.11.2015

Хто із завзятих Інтернет-користувачів не мріє про супер-швидкості доступу до мережі? Цієї зими телекомунікаційна група Vega виконує Ваші бажання!

На вас чекає нова цікава пропозиція від оператора. З грудня нові та існуючі абоненти послуги Інтернет-доступу від Vega можуть підключитися до тарифного плану «GigaBit» зі швидкістю від 200 до 1000 Мбіт/сек. ! Тепер нудне чекання відкриття потрібних сайтів або запуску відео залишилося в минулому. Ви на ділі відчуєте усі переваги нової тарифної лінійки, головне з яких – задекларована висока швидкість доступу не тільки до вітчизняних сайтів, але й до мережевих ресурсів по всьому світу!

Крім надшвидкісного доступу до мережі Інтернет за вигідною ціною, до переваг нового тарифного плану відносяться також необмежений термін дії та можливість брати участь у партнерських програмах лояльності.

Детальніше про новий тариф і способи підключення дізнавайтеся на нашому сайті, у Центрах продажу та обслуговування Вашого міста, у Вашому Особистому кабінеті або у цілодобовій службі підтримки абонентів Vega – 0 800 60 00 60 (безкоштовно у межах України з номерів українських операторів).

Підключайте новий тарифний план «GigaBit» від Vega – та відчувайте на собі важливість швидкості отримання інформації для Вашого комфорту і швидкого досягнення цілей!