Новий тарифний план «Тариф 24» - лише 24 гривні на місяць!

09.09.2009

Телекомунікаційна група Vega запустила новий тарифний план для абонентів широкосмугового доступу в Інтернет «Тариф 24». За абонентську плату лише 24 грн. на місяць абоненти отримують 1 Гб включеного загального трафіку. Вартість трафіку понад включеного у ліміт - 7,5 коп.\Мб. На сьогоднішній день це одна з найпривабливіших цінових пропозицій для українських Інтернет-користувачів.

Новий тарифний план розрахований в основному на абонентів з невисокими потребами у трафіку: школярів і студентів, неактивних Інтернет-користувачів, а також на тих, хто раніше ніколи не користувався широкосмуговим доступом в Інтернет.


«В Україні сьогодні біля 10 млн. користувачів dial-up і менш ніж 2 млн. абонентів широкосмугового доступу, - розповідає Костянтин Колєсов, директор з розвитку бізнесу телекомунікаційної групи Vega. - При цьому основною перешкодою для абонентів при зміні технології підключення з комутованого доступу на широкосмуговий найчастіше виступає висока абонентська плата. За допомогою нового тарифу ми хочемо надати абонентам dial-up Інтернету можливість протестувати широкосмуговий доступ, не змінюючи при цьому своїх затрат».


«Крім цього, мінімальна вартість нового «Тарифу 24» дозволить Інтернет-користувачам підключитися одночасно до декількох конкуруючих провайдерів, щоб порівняти їх якість доступу», - доповнює
комерційний директор Vega Олена Іконнікова.