Нові телеканали: Sony Sci-Fi, Sony Entertainment Television, Sony Turbo і TV-XXI

14.04.2016

З 18.04.2016 р. для користувачів послуги Vega TV для тарифних планів «Оптимальний» та «Преміальний» додаються 4 нових телеканали: «Sony Sci-Fi», «Sony Entertainment Television», «Sony Turbo», «TV-XXI».

Опис телеканалів:

 
  Назва телеканалу Опис телеканалу
Sony Sci-Fi «Інший погляд на світ» від каналу, повністю спеціалізується на показі фантастичних телесеріалів і фільмів. Пригоди, Наукова фантастика, Містика. Перевертні і Ангели, Люди майбутнього і Вампіри, Чужі і Мисливці за привидами.
Sony Entertainment Television Комедійно-розважальний телеканал. «Коктейль» із смішних і романтичних серіалів, фільмів і шоу зі світовою славою. Жорстокий ангел і Королева сердець, Іноземка і Майстри сексу, Топ-моделі по-американськи і Шоу Victoria's Secret
Sony Turbo Телеканал для справжніх чоловіків, реалістів з хорошим почуттям гумору, активною життєвою позицією, незалежних, рішучих і розумних. Гостросюжетні кримінальні серіали та хіти кінопрокату, запаморочливі комедії і реаліті-шоу від кращих світових студій.
TV-XXI «Гарне» кіно без часових рамок. Цілодобовий телеканал TV-XXI - це ігрове кіно non-stop у широкому діапазоні: «свіжі» фільми зі старого і нового світла, фільми, що увійшли в історію кінематографа. Практично кожен день «прем'єра».

Вартість щомісячної абонентської плати залишається незмінною.