Vega припиняє ефірну трансляцію пакету телевізійних програм

29.09.2021

Повідомляємо абонентів, що раніше обслуговувалися компаніями «ММДС Україна» і «МІР-ТБ», про припинення з 01 січня 2022 року надання абонентам програмної послуги (доступ до перегляду телевізійних програм) згідно з ліцензією Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у наступних містах: Київ, Бориспіль Київської області, Краматорськ Донецької області, Дніпро, Харків, Одеса, Чернівці, - у зв’язку з припиненням здійснення вказаної діяльності.

Одночасно повідомляємо, що за умови наявності технічної можливості, абоненти ПрАТ «ФАРЛЕП-ІНВЕСТ» зможуть замовити та отримати послуги інтерактивного телебачення за іншою технологією. Працівники Центру продажу та обслуговування абонентів ПрАТ «ФАРЛЕП-ІНВЕСТ» додатково Вас проінформують про можливості підключення та умови надання послуг інтерактивного телебачення.

Додаткову інформацію щодо можливості підключення послуги інтерактивного телебачення можна отримати за телефоном 0-800-601-062, на сторінці, в Особистому кабінеті абонента або безпосередньо у центрах обслуговування абонентів.