Фінансові результати Vega за І квартал 2019 р.

25.04.2019

фінансові результати Vega

За підсумками першого кварталу 2019 року чистий дохід Національного телеком-оператора Vega складає 148,4 млн грн, в т. ч. дохід від надання послуг Інтернет, передачі даних та інший дохід - 83 млн грн, що на 5% більше минулорічного.

Компанія продовжує розвивати бізнес, поступово збільшуючи фінансові результати. У порівнянні з аналогічним показником минулого року телекомунікаційна група на 11% покращила EBITDA. За три місяці поточного року вона складає 35,1 млн грн.

Оператор підвищує операційну ефективність та інвестує в розвиток магістралей і оптичних мереж. Розмір капітальних інвестицій виріс на 12% і за 3 місяці інвестовано 19,2 млн грн.

"Аби надалі забезпечувати своїм абонентам якісні телекомунікаційні послуги, ми фокусуємо свої сили на модернізації мереж і активно переводимо клієнтів з міді на оптичні технології, які забезпечують користувачам не тільки високу якість, але й збільшення швидкості доступу, дозволяючи отримувати такі сучасні послуги, як інтерактивне ТБ, з роздільною здатністю високої чіткості», – прокоментував Мурат Чинар, Генеральний директор національного телеком-оператора Vega.

Vega на 2,5% підвищила показник абонентської бази послуги Інтернет через оптичні мережі та на 13,1% збільшила доходи від надання доступу до Інтернет через оптичні мережі (у порівнянні з І кварталом 2018 року). В цілому ARPU (середній дохід на одного користувача) збільшився на 20%.