Кращі працівники Vega беруть участь у благодійності

13.05.2013

Щорічно телекомунікаційна група Vega, підбиваючи підсумки роботи, визначає кращих спеціалістів різних напрямів і нагороджує грошовими призами. Для багатьох переможців вже стало традицією отримані кошти направляти на благодійність. Результати останнього нагородження не стали винятком. Співробітники відділу обслуговування Центральної філії Vega (м. Дніпропетровськ), які перемогли за підсумками 2012 року, витратили загальний виграш на покупки для Будинку дитини № 2 м. Дніпропетровська. Для більш ніж 100 малюків від 2 місяців до 4 років були закуплені дитяче харчування і памперси.

А команда криворіжців, що отримала нагороду за кращий кейс Програми розвитку керівників, використала грошову премію для придбання подарунків вихованцям дитячого будинку, які перебувають на лікуванні у дитячій лікарні № 2 м. Кривий Ріг. Дітям привезли спеціальне харчування, соки, печиво, а також стерилізатор для дитячих пляшечок і сосок.

«Наші працівники активно підтримують програму корпоративної соціальної відповідальності, яку реалізує Vega, - прокоментував Владислав Цемкалов, директор Центральної філії Vega. - Але справа не тільки у цьому. Використання призових грошей на благодійність стає традицією в нашій філії. Це саме той випадок, коли професіонали своєї справи одночасно є людьми з добрими серцями».