Стали відомі результати другого розіграшу Літньої акції від Vega

21.08.2013

Головний приз* другого розіграшу акції «Підключи Інтернет від Vega до кінця літа - виграй поїздку на море!» дістався Додоновій Юлії з Одеси. Також були визначені власники інших призів (див. перелік нижче), які будуть корисні під час літнього відпочинку на природі, а також місяці безкоштовного Інтернету від Vega.

Протягом трьох літніх місяців нові абоненти - фізичні особи, підключаючи послугу доступу до мережі Інтернет за акційним тарифом «Велика альтернатива», беруть участь у розіграші призів.

Розіграші проводяться 1 раз на місяць протягом дії акції. Щомісяця серед учасників розігруються: сертифікат на поїздку на море, 3 рюкзаки для пікніків, 10 пляжних надувних крісел-матраців та 30 сертифікатів зі 100% знижкою на абонплату за послугу доступу до мережі Інтернет в наступному місяці.

Акційний тариф «Велика альтернатива» дозволяє користуватися послугою доступу до мережі Інтернет за мінімальною ціною, на максимальній швидкості та без обмежень за трафіком. Для абонентів, які підключилися під час акції, тариф діє безстроково.

Вартість підключення послуги доступу до мережі Інтернет - всього 1 гривня!

Акційний тариф діє у всіх містах, в яких Vega надає послугу підключення до мережі Інтернет. Умови діючих акцій не підсумовуються.

Перевірити можливість підключення до мережі Інтернет за акційним тарифом «Велика альтернатива» можна, звернувшись до Контакт-центру за телефоном: 0 800 60 00 60** або на сайті.

*Під призом мається на увазі можливість придбати виграний подарунок або 100% знижку на абонплату за послугу доступу до мережі Інтернет у наступному місяці за 1,00 грн з ПДВ (0,83 грн без ПДВ).

**Дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України безкоштовні.