В. о. генерального директора телекомунікаційної групи Vega став Сергій Шульга

09.10.2013

З 9 жовтня 2013 року виконання обов'язків генерального директора ПрАТ «Фарлеп-Інвест», управляючої компанії телекомунікаційної групи Vega, покладено на фінансового директора Сергія Шульгу. Він змінить Лашу Мікаву, якого обрано на посаду голови товариства «Укртелеком».

«В умовах розвитку сучасних технологій стабільність телекомунікаційної галузі - дуже важлива складова для забезпечення економічного розвитку України. Vega має ключові передумови для реалізації амбітних планів - розширення географії присутності та укріплення позицій як компанії з найкращим рівнем  якості телекомунікаційних послуг, - каже Сергій Шульга. - Я переконаний, що разом із досвідченою  командою Vega ми зможемо виконати поставлені перед нами завдання і стати взірцем у наданні широкого спектру телекомунікаційних послуг на висококонкурентному ринку».

«За час моєї роботи в компанії ми сформували професійну команду кваліфікованих експертів. Я впевнений, що ця команда, спрацьована і сформована за принципом наступності, упорається з проектами, які сьогодні є у портфелі компанії, - зазначив Лаша Мікава. - Загалом у телекомунікаційній групі Vega залишається досвідчена команда експертів, здатна втілити вже започатковані проекти».

Актуальна інформація про керівництво компанії доступна на сайті Vega у розділі Керівництво.