Футбольний уік-енд: матчі Ла Ліги і АПЛ

17.12.2015

У центральному поєдинку суботи в рамках Прем'єр-ліги Англії сьогодні зустрінуться Евертон і Лестер Сіті. У торішньому турнірі суперники зустрічалися двічі і обидва рази поєдинок закінчувався з рахунком 2:2. На даний момент безпрограшна серія Евертона в усіх турнірах триває вже 8 матчів. Втім, чотири з них зіграні внічию. Лестер Сіті лідирують в домашньому чемпіонаті, за 16 турів програвши лише двічі. Зараз у гостей поєдинку безпрограшна серія з 6 поєдинків, 5 з яких завершилися перемогою. Що ж очікує на шанувальників команд сьогодні: чергова нічия, тріумф Евертона або 7-а перемога поспіль у Лестер Сіті?

У неділю необхідні для перемоги в іспанській Ла Лізі очки спробують набрати Гранада та Сельта. Гості поєдинку відмінно почали сезон і сьогодні є фаворитом поєдинку. Однак обіграти Гренаду на домашньому полі не так просто. А нещодавно команда продемонструвала відмінну оборонну гру в матчі проти Реала. Схоже, з яким би рахунком не скінчилася зустріч, матч обіцяє бути динамічним!

Подивитися ці та інші захоплюючі поєдинки вихідних можуть абоненти тарифних планів «Оптимальний» або «Преміальний». Насолоджуйтеся улюбленою грою з функціями TV-запис і TV-пауза прямого ефіру.