Футбол на вихідні: АПЛ і Ла Ліга

26.11.2015

Відкриє футбольну неділю матч Тоттенгем – Челсі. Тоттенхем підходить до поєдинку на відмінній позиції – 6 перемог, 6 нічиїх, лише одна поразка і п'ята позиція у чемпіонаті. Підопічні Жозе Моурінью, як і раніше, далекі від лідерів, займаючи 15 місце в турнірній таблиці. Однак схоже, що після перерви на матчі збірних гравці Челсі повернулися з новими силами. Вперше за довгий час дві перемоги поспіль – 1:0 в домашньому чемпіонаті проти Норвіча і 0:4 в матчі Ліги чемпіонів проти команди Маккабі. Цікаво, що минулого року Тотенгем і Челсі зустрічалися тричі, й кожного разу перемогу святкувала приймаюча сторона.

Видовищний поєдинок для шанувальників Ла Ліги сьогодні обіцяє зустріч Севілья – Валенсія. За останні шість матчів між командами тричі перемогу святкувала Валенсія, один раз Севілья й двічі команди розійшлися з нічиєї. Втім, в поточному сезоні команда Євгена Коноплянки не раз демонструвала відмінну домашню гру, тож сьогодні фаворит букмекерів Севілья.

Дивіться найцікавіші матчі неділі в тарифних планах «Оптимальний» або «Преміальний». Хочете насолоджуватися футболом в HD? Підключайте додатковий пакет «Футбол HD» і дивіться улюблену гру у високій якості!