Лютнева акція від Vega: підключайтеся взимку – користуйтеся знижками до літа!

01.02.2015

Зима ще в розпалі, попереду – лютневі морози і снігопади, тому ми зводимо до мінімуму прогулянки на повітрі, а більше воліємо перегляди улюблені фільмі та передачі он-лайн або спілкуватися з друзями в чатах.

Щоб зимові вечори проходили цікаво і змістовно, телекомунікаційна група Vega пропонує своїм абонентам кілька акційних пропозицій, у рамках яких умови користування доступом до мережі Інтернет та іншими послугами стають ще більш вигідними!

З 1 по 28 лютого 2015 року оператор проводить зимову акцію, учасники якої можуть підключати різні послуги від Vega та користуватися знижками до 50% до кінця травня!

Підключаючи одночасно послуги Інтернет-доступу та інтерактивного телебачення «Vega TV» (що надає доступ до українських та зарубіжних телеканалів різної тематики, у тому числі в HD якості, а також до відеотеки з 10 000 фільмів, серіалів, телепередач, програм і шоу), Ви отримуєте знижку 50% на кожну з послуг!

Якщо Ви вже є абонентом Інтернету від Vega, то підключивши послугу «Vega TV», будете користуватися нею зі знижкою 50%.

Для нових абонентів Інтернет-доступу знижка за користування послугою складе 30%.

Також нові абоненти доступу до мережі Інтернет отримують знижку 50% за умови приєднання до пакетної пропозиції «Vega Пара» або одночасного підключення додаткового сервісу від Vega – «Антивірусу Dr. Web».

Деталі акцій і пропозицій – на сайті оператора, за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Беріть участь у лютневій акції від Vega – і зимова негода не зіпсує Вам настрій, а швидкісний і високоякісний Інтернет за найнижчими цінами буде доступний до самого літа!