Додаткові переваги абонентам Vega від Інтернет-магазину Мобіллак!

07.09.2015

Телекомунікаційна група Vega піклується про те, щоб її абоненти могли заощаджувати час і кошти, здійснюючи необхідні або бажані покупки для будинку або власних потреб.

У рамках Програми лояльності від Vega спільно з Інтернет-магазином Мобіллак з 8 вересня по 30 жовтня 2015 року оператор проводить акцію! Для всіх абонентів Vega – як користувачів послуг для дому, так і представників бізнесу – Інтернет-магазин Мобіллак надає знижку до 20% на всі товари з асортименту магазину!

Беріть участь у партнерській акції, яку оператор проводить з одним з найбільших Інтернет-мультімаркетів України. Насолоджуйтесь, здійснюйте мрії, даруйте подарунки близьким, адже тільки для Вас доступний весь асортимент товарів на унікальних умовах. Допомогти у виборі товару Вам допоможе професіоналізм менеджерів і якісне обслуговування у Інтернет-магазині Мобіллак. А служба доставки забезпечить Вам швидке отримання товару в будь-якому куточку України.

Щоб ознайомиться і скористатися пропозицією, перейдіть до свого Особистого кабінету (або скористуйтеся інформацією із друкованого рахунку за послуги Vega), дізнайтеся свій промо-код і вкажіть його під час замовлення товару в Інтернет-магазині Мобіллак.

Детальніше про асортимент товарів Інтернет-мультімаркет Мобіллак Ви можете дізнатися на сайті або за телефоном 0 800 505 333.

Акція діє у всіх населених пунктах, де присутня телекомунікаційна група Vega.

Потіште себе Інтернет-шопінгом у Мобіллаку – і Ви не тільки отримаєте якісні товари для дому та сім'ї, але й істотно заощадите час і сімейний бюджет. Телекомунікаційна група Vega та Інтернет-магазин Мобіллак бажають Вам приємних і корисних покупок!