Будьте здоровими та гарними разом з Vega та «Аптекою Доброго Дня»!

01.02.2015

Лютий – відмінний час зміцнити свій організм, заповнити запас вітамінів і мікроелементів, подбати про здоров'я та красу Вашої шкіри у морозну погоду і зустріти довгоочікувану весну у чудовому самопочутті та настрої.

Vega подбала про те, щоб процес вибору і покупки вітамінів, медикаментів і товарів по догляду за красою і здоров'ям був для Вас максимально комфортним і вигідним.

В рамках Програми лояльності від Vega з 1 лютого по 31 березня 2015 року для абонентів телефонії і доступу до мережі Інтернет від Vega, фізичних осіб, які отримують рахунки за послуги поштового або кур'єрською доставкою, діє унікальна пропозиція, розроблена спільно з нашим партнером – мережею аптек «Аптека Доброго Дня»!

Взяти участь в акції дуже просто: в рахунках за послуги оператора за січень 2015 р. розміщено відрізні купони, кожен на знижку 10 грн на покупку товарів у мережі аптек «Аптека Доброго Дня».

Для отримання знижки відрізний купон необхідно віддати касиру аптеки «Аптека Доброго Дня» під час оплати покупки.

Звертаємо Вашу увагу: для отримання знижки по відрізного купону в мережі «Аптека Доброго Дня» мінімальна сума покупки повинна становити 100 грн. Один відрізний купон діє на одну покупку. Знижка по відрізного купону не сумується з іншими акціями, які проходять у мережі «Аптека Доброго Дня».
Для уточнення асортименту товарів, адресної програми або іншої необхідної інформації відвідайте сайт або зателефонуйте за телефоном гарячої лінії 0 800 500 129.
Пропозиція діє в аптеках «Аптека Доброго Дня» таких міст: Київ, Бориспіль, Вишневе, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Чернівці, Харків, Полтава.

Vega і «Аптека Доброго Дня» бажають Вам міцного здоров'я і відмінного настрою!