Безкоштовний Wi-Fi на Софійській площі від Vega

23.12.2015

Оператор організував Інтернет-зону за технологією Wi-Fi на Софійській площі м. Києва – одному з основних святкових майданчиків столиці у новорічні та різдвяні дні, де традиційно проходять масові гуляння, святкові концерти і де у день Святого Миколая запалила свої вогні Головна ялинка країни.

Канал Інтернет-доступу від Vega на Софійській площі побудований за опто-волоконною технологією. Оператор надає Wi-Fi-доступ у діапазонах 2,4 ГГц та 5 ГГц – таке розширення діапазону дає можливість істотно підвищити якість, ефективність та надійність наданої послуги, а також можливість її використання великою кількістю людей на найсучасніших пристроях. Послугою зможуть скористатися організатори та гості святкових гулянь «новорічного кварталу»: від ялинки та центральної святкової сцени по всій Софійській площі. Таким чином, усі відвідувачі та учасники святкових заходів зможуть користуватися якісним Інтернет-доступом від Vega і ділитися своїм враженнями з друзями у мережі прямо з епіцентру подій.

Інтернет-доступ за технологією Wi-Fi від телекомунікаційної групи Vega доступний користувачам з 19 грудня цього року до 16 січня 2016 року.