Білосніжна усмішка від «Астра Дент» для абонентів Vega

10.09.2014

Хто з нас не мріє про сяючу та здорову усмішку?
Цієї осені телекомунікаційна група Vega втілює мрії в реальність і дарує своїм абонентам чудову можливість отримати стоматологічні послуги високої якості за доступними цінами!

З 11 вересня по 31 жовтня 2014 року Vega разом з партнером – мережею стоматологічних клінік «Астра Дент» – пропонує своїм абонентам (зареєстрованим в Особистому кабінеті в м. Київ, Бориспіль, Бровари, Боярка, Вишневе) взяти участь в акції та отримати знижки на стоматологічні послуги: 55% на всі види професійної чистки зубів і 15% на всі види лікування (крім послуг протезування, ортодонтії) у мережі стоматологічних клінік «Астра Дент»!

Щоб скористатися пропозицією – ознайомтеся з умовами акції та роздрукуйте сертифікат зі свого Особистого кабінету (натиснувши на банер відповідної акції та перейшовши до акційної сторінки). Сертифікат пред'явіть адміністратору клініки під час оплати обраної послуги.

Один сертифікат діє на один візит в клініку. Якщо Ви бажаєте скористатися пропозицією кілька разів, будь ласка, роздрукуйте відповідну кількість сертифікатів.

Акція діє в мережі стоматологічних клінік «Астра Дент» у місті Києві.

Додаткова інформація про мережу клінік «Астра Дент» – на сайті компанії

Не відкладайте свій візит до стоматологічної клініки мережі «Астра Дент» – Ви будете приємно здивовані висококваліфікованим комплексним лікуванням, доступними цінами, привітністю та комфортом.

Vega бажає, щоб Ваша усмішка засліплювала оточуючих!