Акція від Vega: купуйте побутову техніку та отримуйте гарантовані подарунки!

19.11.2013

З 19 листопада по 31 грудня 2013 року всі абоненти*, зареєстровані в Особистому кабінеті на сайті Vega, отримують унікальну можливість оновити побутову техніку на вигідних умовах. Кожен абонент може купити товар в Інтернет-магазині побутової техніки та електроніки «5ok» та отримати в подарунок інший товар*.


Для участі в акції необхідно зайти до Особистого кабінету, клікнути на інформаційний банер акції, перейти на сайт «5ok»,** на промо-сторінці сайту магазину «5ok» вибрати товари серед доступних за умовами акції. Після цього абонент просто чекає на дзвінок від оператора магазину-партнера, який уточнить замовлення. Далі - користується вигідно придбаною технікою!
За період акції абонент може здійснити необмежену кількість замовлень.
Акція діє в містах: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Донецьк, Запоріжжя, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Севастополь, Сімферополь, Тернопіль, Львів, Харків, Чернігів, Ялта.

*Перелік товарів і подарунків буде доступний абонентам на сторінці сайту з деталями акції та на промо-сторінці магазину «5ok».
**Зі сторінки з описом акції абонент переходить на промо-сторінку Інтернет-магазину «5ok», реєструється або авторизується (під час реєстрації або авторизації вказується кодове слово «Вега»).