Абонентам Vega - ексклюзивні знижки в медичних лабораторіях «Сінево»!

29.09.2014

Найцінніше, що є у кожної людини - це здоров'я! Воно є основою щасливого і повноцінного життя.

Телекомунікаційна група Vega подбала про здоров'я своїх абонентів. Тільки цієї осені сучасне якісне діагностування європейського рівня можна пройти за доступними цінами! У рамках Програми лояльності Vega пропонує абонентам послуг телефонії і доступу до мережі Інтернет (фізичні та юридичні особи, зареєстровані в Особистому кабінеті) скористатися ексклюзивною пропозицією нашого партнера, медичних лабораторій «Сінево» і отримати знижку 20% на лабораторну діагностику при оплаті аналізів онлайн на сайті «Сінево».

Щоб скористатися пропозицією, необхідно перейти за спеціальним посиланням на сайт «Сінево», обрати необхідні аналізи, Ваше місто і оплатити замовлення онлайн на сайті. Для отримання посилання перейдіть до Особистого кабінету в розділ «Партнерські програми».

Акція діє в медичних лабораторіях «Сінево» з 30 вересня по 12 жовтня 2014 р., в містах: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці, Маріуполь*, Краматорськ*, Харків, Полтава, Севастополь, Сімферополь, Ялта, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Київ, Бровари, Біла Церква, Житомир, Запоріжжя, Кривий Ріг, Вінниця, Одеса, Миколаїв, Херсон.
*Можливість провести дослідження в лабораторіях цих міст уточнюйте перед оплатою аналізів за номером гарячої лінії «Сінево» 0800 50 70 30

Більше 1000 видів аналізів, сучасна лабораторна база, комфортні умови лабораторій, система електронної черги, послуги СМС-сповіщення про готовність і автоматична доставки результату досліджень на електронну пошту - кожному пацієнту «Сінево» гарантуються європейські стандарти обслуговування та висока якість досліджень! Тепер і абонентам Vega доступна лабораторна діагностика високого рівня на найвигідніших умовах!