8 тисяч абонентів Одеси, Миколаєва, Іллічівська та Херсону користуються Інтернет-доступом від Vega за технологією «Оптика в дім»

25.10.2015

У жовтні у мережі Південної філії Vega з'явився восьмитисячний абонент. Ним стала мешканка с. Усатово Біляївського району Одеської області Вікторія Кацарська, яка підключилася до мережі Інтернет за технологією «Оптика в дім» (FTTH).

Вікторія – викладач Усатівського навчально-виховного комплексу школи-гімназії ім. П. Д. Вернидуба, має звання «Учитель року». Педагог розповідає, що для підтримки професіоналізму та постійного розвитку вона черпає інформацію з мережі, для чого необхідний якісний Інтернет-доступ. «Про компанію Vega чули багато хороших відгуків, тому вирішили підключитися, – розповідає Вікторія. – Вся моя сім'я задоволена: швидкість добра, доступна ціна. Спасибі за якісну послугу! Бажаю вашій компанії процвітання, розвитку і зростання».

«Південна філія Vega забезпечує зв'язком Одесу, Херсон, Іллічівськ і Миколаїв. Оператор почав будівництво FTTH зон у цьому регіоні країни у 2012 році. За три роки компанія підключила за технологією «Оптика в дім» 8000 абонентів на півдні України», – говорить Мурат Чинар, Генеральний директор телекомунікаційної групи Vega.

У відповідності зі стратегією розвитку, Vega і далі планує розвивати зони покриття за технологіями FTTH, FTTB, Wi-Fi, розширюючи можливості отримувати якісні послуги високошвидкісного Інтернету як у великих містах, так і у віддаленій сільській місцевості.