500 абонентів Запоріжжя користуються телеком послугами від Vega за технологією «оптика до будинку»

16.09.2014

Мешканці приватного сектору Запоріжжя все більше віддають перевагу високошвидкісному Інтернет-доступу за технологією «оптика в дім». Нещодавно п'ятисотим клієнтом Vega став житель селища Зелений Яр Олексій Римар, якого не влаштовувала швидкість Інтернету колишнього провайдера.

«У нас в родині багато пристроїв, для ефективної роботи яких необхідний швидкий Інтернет - 4 комп'ютери, 2 ноутбуки, медіа програвачі та кілька мобільних телефонів. Лінії зі швидкістю 5 Мбіт/с, яка у нас була раніше, категорично не вистачало на всі пристрої. Ми підключили оптоволоконний кабель до будинку, щоб позбавити себе від постійної боротьби за слабкий сигнал», - прокоментував ювіляр.

 

Щоденна робота фахівців компанії спрямована на підвищення корисності наших продуктів для кінцевих споживачів, на поліпшення якості послуг і впровадження інноваційних технологій. Для підключення будинків приватного сектора по всій Україні компанія використовує технологію високошвидкісного підключення до мережі Інтернет FTTH - «оптика до будинку». Це дозволяє забезпечувати жителів передмість і селищ якісним швидкісним доступом до всесвітньої павутини.

 

Сьогодні Vega надає повний спектр телеком послуг фізичним та юридичним особам у м. Запоріжжя та області. Проект розвитку підключень за новими технологіями FTTx стартував у 2012 році і продовжує розвиватися.


FTTH (оптика до будинку
) - ефективний спосіб підключення до мережі, який передбачає проведення оптичного волокна безпосередньо до помешкання абонента. Технологія дозволяє отримувати широкосмуговий доступ до мережі на швидкості до 100 Мбіт/с і без обмежень використовувати всі сучасні мультимедійні послуги.