Зимова «Велика альтернатива» від Vega: швидкий Інтернет та подарунки, що зігрівають

01.12.2013

Планшетні комп'ютери, термоси, флісові шарфи, сертифікати на 100% знижку на Інтернет - усі ці призи дістануться тим, хто цієї зими підключиться до високошвидкісного Інтернету за акцією «Велика альтернатива» від Vega.

Телекомунікаційна група Vega з 1 грудня 2013 року до 28 лютого 2014 року пропонує новим абонентам привабливі умови підключення та користування тарифним планом «Велика альтернатива». Підключившись лише за 1 грн, клієнти отримають необмежений об'єм трафіку за 55 грн на місяць та послугу «Антивірус Dr. Web»* у подарунок.

Крім того, всі нові абоненти стають учасниками акції та розіграшів** призів: планшетів Lenovo Idea Tab A1000 (16 GB), термосів TRAMP, флісових шарфів, сертифікатів на 100% знижку на абонплату за послуги доступу до мережі Інтернет*** на наступний місяць.

Нудні морозні будні та повільний Інтернет залишіть у минулому! Цієї зими маємо «Велику альтернативу»: гарячі швидкості підключення та гарантовані подарунки, що зігрівають.

Територія проведення акції - усі міста присутності Vega.

Детально з умовами акційної пропозиції можна ознайомитись на сторінці акції, зателефонувавши до Контакт-центру Vega за номером 0 800 60 00 60 або звернувшись до будь-якого з Центрів продажу та обслуговування Vega.

* 1 грн. з ПДВ за перший місяць користування послугою.
**Розіграші призів проводяться щомісячно протягом дії акції. Результати будуть опубліковані на офіційному сайті Vega.
***Під 100% знижки мається на увазі можливість отримати приз за 1 грн з ПДВ.