Волонтери Vega побували на святі в дитячому будинку «Перлинка»

01.11.2015

Одного сонячного жовтневого дня волонтери Vega відвідали дитячий будинок «Перлинка» у м.Одеса. Співробітники оператора поспілкувалися з дітьми, передали їм подарунки і привітали зі Святом осені.

У свою чергу малеча продемонструвала свої успіхи та досягнення у навчанні, розповіли про захоплення та хобі, цікаві події і запросили на концерт.

Дитячим будинком «Перлинка» одеський колектив компанії Vega опікується вже кілька років. У рамках програми волонтерства співробітники Vega зустрічаються з дітьми, насамперед, допомагають їм в загальному розвитку. Також займаються благоустроєм території дитячого будинку.

«Ми добре розуміємо проблеми, з якими стикаються діти, позбавлені батьківського піклування, - говорить директор Південної філії компанії Vega Денис Плачинда. - І прагнемо, як можемо, допомогти вихованцям «Перлинки» зробити життя комфортнішим і цікавішим. Ми з великим задоволенням взяли участь у дитячому Святі осені, який дітлахи дуже чекали і ретельно готували. Будемо відвідувати дитячий будинок частіше і дарувати дітям увагу, яка їм так необхідна».

Компанія буде і надалі проводити активну волонтерську роботу з підтримки та соціалізації дітей з дитячих будинків. Також оператор підтримує програму «Сирітству-ні!» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».