Хмарний офіс і IP-телефонія: Vega першою в Україні пропонує комплексну послугу

13.09.2017

Національний телеком-оператор Vega підготував для своїх бізнес-клієнтів нову послугу «Віртуальний офіс», яка поєднує в собі хмарне ПЗ Office 365 від Microsoft і власне телеком-рішення для IP-телефонії – Vega Phone. Таким чином, клієнт отримує все необхідне для організації повноцінного робочого місця будь-де, де є інтернет.

Vega – єдина компанія в Україні, яка пропонує клієнтам комплекс з хмарних офісних додатків і IP-телефонії.

SIP додаток Vega Phone, який входить у послугу «Віртуальний офіс», – це сучасна альтернатива стаціонарному телефону. Її переваги перед традиційним «міським» телефоном – більш висока якість зв'язку, мобільність і відсутність необхідності в додатковому стаціонарному телеком-обладнанні. У додатку доступний великий обсяг включених хвилин, що дозволяє вільно спілкуватися в процесі роботи, не рахуючи час.

Другу складову рішення – хмарні офісні програми – Vega надає як офіційний партнер Microsoft в Україні. Рішення Office 365 з традиційними продуктами (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Skype) дозволяє працювати віддалено так само ефективно, як в офісі. А завдяки хмарній пошті Exchange з архівом 50 Гб і хмарному сховищу OneDrive розміром до 1 Тб можна безпечно обмінюватися даними і надійно зберігати результати роботи. Крім того, присутній додатковий аналіз пошти на приховані загрози – Advanced Threat Protection.

«Нова послуга відповідає загальній стратегії компанії – надання комплексних рішень, включаючи хмарні послуги Microsoft, – коментує Мурат Чинар, генеральний директор національного телеком-оператора. – Інші телеком-оператори також розглядають можливість надання подібної послуги, але наш продукт – більш універсальний. Якщо у випадку з мобільною телефонією іноді трапляються перебої зі зв'язком і можуть бути додаткові витрати, як наприклад у роумінгу, то IP-телефонія стабільна і вигідна. Тим більше, що тепер вона завжди може бути «під рукою».

Ціна на послугу «Віртуальний офіс» залежить від обраного пакета Office 365 і кількості хвилин в Vega Phone. Новий сервіс від Vega орієнтований, в першу чергу, на дрібний і середній бізнес.