«Відеоспостереження» від Vega – впевненість у безпеці

25.05.2015

Хочете завжди бути впевненим у тому, що Ваша родина і дім знаходяться у цілковитій безпеці? Телекомунікаційна група Vega готова допомогти Вам у цьому. Оператор пропонує комплексну послугу безпеки на основі відеоспостереження, що об'єднує функції хмарного відеоспостереження, зберігання інформації, інформування про події та дистанційного реагування, тобто все те, що потрібно сучасній сім'ї для постійного відчуття комфорту, спокою і безпеки.

Щоб скористатися сервісом, Вам необхідно: підключити послугу на сайті Vega, камеру (web-, IP- або аналогову), підібрати необхідні опції під кожну конкретну камеру і Ваші потреби. Управляти послугою Ви можете навіть через свій смартфон, використовуючи мобільний додаток (Getiss).

Підключивши послугу «Відеоспостереження» від Vega, Ви зможете, не виходячи з офісу, спостерігати за будинком або дачною територією, отримувати повідомлення про події із зон спостереження за допомогою електронної пошти, SMS або push-повідомлень, а при необхідності одним натисненням кнопки викликати охорону.

Додатковим бонусом до відчуття безпеки стануть простота налаштування обладнання та приємні ціни (від 10 грн/міс). Детальніше про послугу дізнавайтеся на сайті Vega і за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60.

З новим сервісом від Vega Ви будете абсолютно спокійні за безпеку рідних та збереження майна!