«Відеоспостереження» від Vega: безпека в кожен дім

10.09.2014

Кожен з нас хоче завжди бути впевненим у тому, що з його сім'єю та будинком все гаразд. Щоб абоненти були спокійні за безпеку рідних, схоронність свого житла, майна або офісу, оператор пропонує новий для українського ринку сервіс – комплексну послугу безпеки на основі відеоспостереження.

Сервіс об'єднує функції інтелектуального хмарного відеоспостереження, аналізу та зберігання інформації, інформування про події та дистанційного реагування, тобто все те, що потрібно сучасній родині для щоденного комфорту, спокою та безпеки.

Послуга включає функції спостереження за об'єктами, детекції руху в зонах спостереження за об'єктами, запису і зберігання відео-контенту, інформує абонента про події, що відбуваються в зонах спостереження за об'єктами, по e-mail, SMS або push-повідомленням.

Додатковий бонус до безпеки абонентів та їхніх сімей – приємні ціни на послугу від оператора і легкість налаштування камер. Крім того, зручний тарифний конструктор дозволяє підібрати опції за послугою під кожну конкретну камеру та індивідуальні потреби родини. Абонент за бажанням може замовити опцію охоронного реагування (у разі необхідності охорону з обраного Вами охоронного агентства Ви викликаєте одним натисканням кнопки). Найбільш просунуті користувачі зможуть використовувати мобільний додаток (Getiss) для управління послугою.

Послуга доступна новим та існуючим абонентам – фізичним особам, які підключають послуги доступу до мережі Інтернет або Телефонії від Vega. Вартість послуги – від 10 грн/міс.

Щоб підключити послугу, абоненту необхідно активувати її в Особистому кабінеті, деталі – на інформаційній сторінці послуги, а питання можна задати за телефоном цілодобової служби підтримки абонентів Vega 0 800 60 00 60.

Послуга надається спільно з партнером Getiss та доступна в містах:
Одеса, Дніпропетровськ, Львів, Тернопіль, Харків, Чернівці.

Відеоспостереження від Vega – безпека, доступна кожному!