Весна з Vega: максимум за мінімум!

01.03.2015

Весна! Яскраві сонячні промені, призивне щебетання птахів, теплий весняний вітер пробуджують у душі бажання оновлення, очікування чогось нового, приємного і захоплюючого. Навесні ми з особливою надією чекаємо нових цікавих зустрічей, подій, приємних емоцій і вражень, будуємо нові плани і перспективи.

Щоб подарувати всім прекрасне весняний настрій, телекомунікаційна група Vega проводить для них весняну акцію, у рамках якої умови користування послугами доступу до мережі Інтернет, інтерактивного телебачення і новим сервісом – «Відеоспостереженням» стають ще більш привабливими!

До 31 травня 2015 року підключайте Інтернет-доступ з максимальною швидкістю за мінімальною ціною (70 грн на місяць) у новому тарифному плані «Максимальний» назавжди! У рамках послуги «Vega TV» у тарифному плані «Оптимальний» насолоджуйтеся переглядом 100 телеканалів за 39 грн протягом трьох місяців, а скориставшись послугою «Відеоспостереження» отримаєте безстрокову знижку 10% на абонплату у будь-якому тарифному плані.

Деталі акцій і пропозицій – на сайті оператора, за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Vega Вашого міста.

Цієї весни отримуйте від Vega максимум швидкості, комфорту і нових емоцій при мінімумі витрат! Зустрічайте весну з новими акційними пропозиціями від Vega!