Весняна пропозиція для футбольних фанатів

17.03.2015

Якщо футбол – Ваше найулюбленіше хобі і Ви готові годинами безперервно вболівати за улюблені команди і дивитися самі видовищні матчі сезону, нова пропозиція від телекомунікаційної групи Vega саме для Вас!

З 16 березня 2015 року у рамках послуги «Vega TV» підключайте додатковий пакет Футбол HD – і насолоджуйтеся переглядом найграндіозніших подій світу футболу у режимі нон-стоп! Завдяки високій чіткості і якості зображення і звуку Ви зможете повністю зануритися в атмосферу будь-якого футбольного матчу і відчути всю гаму емоцій вболівальника. Вашій увазі пропонується два канали – Футбол 1 HD, Футбол 2 HD, будь за ціною 39 грн на місяць.

Футбольні трансляції, незабутні моменти і голи минулих матчів – все це доступно у форматі HD, який дає можливість дивитися футбольні заходи у високій якості зображення та звуку.

Тепер Ви можете бути присутнім на будь-якому футбольному матчі навіть в іншій частині світу. Підключайте пакет Футбол HD – і Ви опинитеся в епіцентрі будь-якого футбольної події, не виходячи з дому.