Весняна альтернатива від Vega!

27.02.2014

Vega продовжує дію акційних умов підключення до тарифного плану «Велика альтернатива»
з 1 березня по 31 травня 2014 року. Разом з цим абонентам пропонується підключити послугу «Vega Відео» за
1 грн і дивитися як весняні фільми про кохання, так і футбольні матчі гарантовано високої якості!

Підключити послугу доступу до мережі Інтернет на умовах акційного тарифного плану «Велика альтернатива» нові абоненти - фізичні особи можуть до 31 травня 2014 року.

Приємний бонус до підключення послуги «Vega Відео» для нових та існуючих абонентів - можливість одноразової акційної підписки на 1 місяць за 1 грн.

Отже, цієї весни підключаючи доступ до мережі Інтернет за мінімальною ціною, на максимальній швидкості * і без обмежень по трафіку, абоненти можуть протягом місяця користуватися на спеціальних умовах онлайн-бібліотекою відео, що включає фільми, серіали, популярні телепередачі, прямі трансляції і записи спортивних подій, у тому числі онлайн трансляції футбольних матчів чемпіонатів України, Англії, Німеччини, Італії, Іспанії, а також Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. Все відео бібліотеки - ліцензійне, з гарантовано відмінною якістю зображення і звуку (HD).

Замовити послуги на акційних умовах, а також задати питання про послуги компанії можна, зателефонувавши до Контакт-центру Vega за номером 0 800 60 00 60, або звернувшись в будь-який з Центрів продажу та обслуговування Vega.

*При підключенні за технологією ADSL швидкість обмежена можливостями лінії. Максимально можлива швидкість ADSL-лінії до 24 Мбіт/с. При підключенні за технологією FTTB швидкість - до 50 Мбіт/с. Підключення за наявності технічної можливості.