Vega запустила послугу «Vega Відео»

31.07.2013

Телекомунікаційна група Vega з 1 серпня 2013 року запустила послугу «Vega Відео». При підключенні послуги абонент отримує можливість користуватися на спеціальних умовах онлайн-бібліотекою відео, яка включає тисячі фільмів, серіали, телепередачі, спортивні події та багато іншого. Все відео бібліотеки - ліцензійне, з гарантованою відмінною якістю зображення і звуку (HD).

«Vega Відео» стане приємним доповненням послуги доступу до мережі Інтернет та подарує багато яскравих емоцій від перегляду відео у відмінній якості», - прокоментувала Наталія Іванова, директор із розвитку бізнесу, в.о. комерційного директора Vega.

Послуга «Vega Відео» розроблена в партнерстві з відеосервісом ліцензійного контенту oll.tv. При підключенні послуги абоненти Vega зможуть користуватися різноманітним контентом онлайн-бібліотеки oll.tv, яка включає декілька тисяч фільмів - як останніх новинок, так і класику вітчизняного та зарубіжного кіно, популярні телепередачі, такі як Comedy Club, «Руйнівники легенд», «Великий футбол» каналу «Україна», великий вибір телесеріалів, серед яких, наприклад, «Інтерни» та «Кухня», прямі трансляції та записи основних футбольних подій в Україні та у світі: Ліга чемпіонів та Ліга Європи, чемпіонати України та провідні європейські першості: Англія, Італія, Іспанія, Німеччина.

В онлайн-бібліотеці працює система інтелектуального підбору контенту, що враховує індивідуальні потреби користувачів. А плеєр автоматично підлаштовується під швидкість інтернет-з'єднання та забезпечує максимально комфортний перегляд відео зі зручними функціями - додавання фільмів в обране, історією переглядів, батьківським контролем.

«Ми робимо доступ до oll.tv простим і зручним для мільйонів наших користувачів, - коментує директор oll.tv Євген Абрамов. - Крім того, oll.tv як додатковий сервіс у мережі оператора, робить телекомунікаційні послуги більш привабливими для користувачів».

Замовити послугу «Vega Відео» може будь-який інтернет-абонент Vega - фізична особа. Дізнатися детальніше про те, як це зробити, можна зателефонувавши до Контакт-центру Vega за номером 0 800 60 00 60, або звернувшись до будь-якого з Центрів продажу та обслуговування. Бажаємо приємного перегляду!