Vega запустила проект «Безпечне місто Теплодар»

28.03.2016

У березні телекомунікаційна група запустила соціальну ініціативу «Безпечний Теплодар». Оператор встановив камери спостереження у 4-х найпопулярніших та людних місцях Теплодара Одеської області: біля міськради по вул. Піонерській, 7; біля школи №1 по вул. Піонерській, 14; на дитячих майданчиках «Долина казок» та №2 по вул. Плієва, 12. Ще одна відеокамера на міському ринку планується до підключення найближчим часом.

Для підключення «Відеоспостереження» городянину досить зайти зі смартфона, комп'ютера або планшета на даний сервіс через сайт міста. Після цього можна спостерігати онлайн, що відбувається у місті. У рамках проекту «Безпечний Теплодар» Vega надає послугу «Відеоспостереження» для всіх з березня 2015 р.

«Vega не тільки надає якісні телекомунікаційні послуги, а й несе додаткову цінність – турботу про абонентів. Додатковий сервіс «Відеоспостереження» – це можливості безпеки та спокою, які отримали наші абоненти послуги Інтернет, – коментує ініціативу Генеральний директор Vega Мурат Чинар. – Люди можуть наглядати як за дитиною, яка грається на майданчику, так і за літніми батьками, які вирушили на ринок. Проект покликаний бути соціально значущим іта корисним для жителів та компаній Теплодара».

Абонентами телекомунікаційної групи є близько 600 жителів та компаній міста, серед яких користувачі телефонії, послуги доступу до мережі Інтернет, а також інтерактивного телебачення від Vega. Послуга доступна приватним користувачам та юридичним особам. Проект організований за підтримки Міської ради м. Теплодар.