Vega Мережа – телефонна мережа для середнього та малого бізнесу

03.04.2011

Телекомунікаційна група Vega запускає нову пропозицію для середнього та малого бізнесу Vega Мережа, з допомогою якої можна організувати в офісах телефонну мережу через Інтернет.

Vega Мережа дозволяє здійснювати телефонні дзвінки з міського номеру Vega на всі напрямки, а також безкоштовні дзвінки між працівниками різних офісів в межах одного міста з використанням внутрішніх коротких номерів (201, 202, 203, 204). Тому рішення буде зручним в тому числі для компаній, офіси яких розташовані на відстані один від одного.

Скористуватися послугою можна всюди, де є доступ до Інтернету від Vega чи іншого Інтернет-провайдера.

Vega пропонує 2 тарифні плани: Vega Мережа 3 та Vega Мережа 4, до яких входять, відповідно, 3 або 4 ІР-лінії з внутрішніми номерами та міський номер Vega. Якщо офіс розширюється, кількість ІР-ліній можна легко збільшити до 8.

Пакет Vega Мережа також містить 200 хвилин дзвінків на номери місцевого телефонного зв'язку і додаткові послуги телефонії. Вартість дзвінків на мережі операторів мобільного зв'язку в Україні знижена на 50% в порівнянні із стандартними тарифами Vega.

Абонентська плата за використання тарифного плану Vega Мережа 3 складає 50 грн./міс. без ПДВ, Vega Мережа 4 - 60 грн./міс. без ПДВ.

Пропозиція Vega діє для юридичних осіб в містах Донецьк, Харків, Маріуполь, Луганськ, Дніпропетровськ, Новомосковськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса, Миколаїв, Херсон, Сімферополь, Севастополь, Ялта, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Київ, Бориспіль, Вишневе, Євпаторія іта Макіївка.