Vega розіграє iPad Mini в Одесі та Миколаєві

08.09.2015

З 1 вересня в містах Одеса та Миколаїв стартувала акція для студентів, що проживають у гуртожитках. У рамках пропозиції передбачений розіграш призів за підключення послуги інтернет.

Підключившись до тарифного плану "Студентський" зі швидкістю 100 Мбіт/сек за 70 грн, студентська молодь Одеси та Миколаєва отримує можливість не тільки активно користуватися якісним Інтернетом за оптимальною ціною, але й виграти гаджет. Для участі у розіграші за даною пропозицією студенту, який живе в гуртожитку, необхідно підключитися до тарифного плану. Головним призом стане iPad Mini, розіграш якого відбудеться 20 листопада 2015 року. Крім того, кожен, хто підключився, може стати власником одного з трьох сертифікатів на безкоштовний інтернет-доступ протягом 12, 9 і 6 місяців. Сам розіграш буде проведено за допомогою ресурсу Random, а результати - опубліковані на сайті оператора.

Телекомунікаційна група Vega за традицією радує несподіваними подарунками мешканців півдня України до початку навчального року. Акція з підключення діє з 1 вересня по 30 жовтня 2015 року. Деталі акцій і пропозицій - за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування міста.

Акція діє в містах Одеса та Миколаїв за адресами.