Vega подовжує термін підключення до акційного тарифного плану «Максі Швидкість» і розігрує призи серед абонентів

31.10.2012

Нові абоненти телекомунікаційної групи Vega (фізичні особи) можуть підключити послугу доступу до мережі Інтернет за акційним тарифом «Максі Швидкість» до 31 січня 2013 року. Таким чином, термін дії акції продовжено на три місяці. Крім цього, усі абоненти, що підключилися до тарифного плану в період з 1 листопада по 31 січня, візьмуть участь у розіграші новорічних подарунків*.

Розіграш призів проводиться 1 раз на місяць протягом терміну дії акції. Визначення переможців буде проводитись випадковим чином за номерами особових рахунків абонентів-учасників акції за місяць. Протягом трьох місяців серед учасників буде розіграно 3 планшетних комп'ютера, 10 зовнішніх жорстких дисків на 500 Гб або 100 сертифікатів зі 100% знижкою на абонплату за послугу доступу до мережі Інтернет в наступному місяці.

Акційний тариф «Максі Швидкість» дозволяє користуватися послугою доступу до мережі Інтернет на максимальній швидкості** за мінімальною ціною! Умови тарифного плану поширюються на нових абонентів - фізичних осіб і діють протягом 12 місяців з моменту підключення, потім починають діяти умови стандартних тарифних планів. Вартість підключення послуги доступу до мережі Інтернет - всього 1 гривня!

Акційний тариф діє у всіх містах, в яких Vega надає послугу підключення до мережі Інтернет. Умови діючих акцій не підсумовуються.

Перевірити можливість підключення до мережі Інтернет за акційним тарифом «Максі Швидкість» можна, звернувшись до Контакт центру компанії за телефоном 0 800 60 00 60***.

* Під подарунком мається на увазі можливість придбати виграний пристрій або 100% знижку на абонплату за послугу доступу до мережі Інтернет в наступному місяці за 1,00 грн. з ПДВ (0,83 грн. без ПДВ).

** При підключенні за технологією ADSL максимальна швидкість становить до 24 Мбіт/с. За технологією FTTB - до 50 МбІт/с.

*** Дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів в межах України безкоштовні.