Vega припиняє маршрутизацію трафіку голосової телефонії на російські телефонні номери у Криму і Севастополі

23.11.2014

З 26 листопада 2014 року телекомунікаційна група Vega припиняє пропуск телефонних дзвінків через міжнародні центри комутації України, як на російські телефонні номери у Криму і Севастополі, так і у зворотному напрямі. Перелік кодів, що блокуються: 7-365-ХХХХХХХ, 7-869-ХХХХХХХ, з 7-978-60ХХХХХ по 7-978-64ХХХХХ, 7-978-9ХХХХХХ. Таким чином Vega реалізовує рекомендації Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації для операторів телекомунікацій, які працюють на ринку послуг пропуску трафіку голосової телефонії на території України, розміщені на офіційному веб-порталі НКРЗІ від 6 листопада 2014 року.

У даний час користувачі послуг телефонії оператора Vega у м. Севастополь можуть здійснювати міські і міжміські дзвінки усередині мережі Vega, а також дзвінки на мережі українських мобільних операторів і міжнародні дзвінки.

Нагадуємо, телекомунікаційна група Vega продовжує надавати послуги зв'язку на території півострова Крим, зокрема, у м. Севастополь, у межах чинного законодавства.