Vega пропонує жителям Донбасу безкоштовну паузу на телекомунікаційні послуги

08.07.2014

З 7 липня 2014 року для абонентів Донецької та Луганської областей діє спеціальний тариф на надання послуги «Пауза». Для жителів Донбасу вартість послуги за тимчасове призупинення Інтернет-доступу та телефонії становить 0,00 грн. (для абонентів у всіх інших регіонах – 0,5 грн./день).

Таким чином Vega пішла назустріч своїм абонентам, які вимушено переїхали в інші регіони країни або не мають можливості оплачувати послуги у зв'язку з ситуацією, що склалася.

Скористатися сервісом можуть абоненти телефонії – фізичні та юридичні особи, а також абоненти-фізособи послуги доступу до мережі Інтернет. Замовити послугу «Пауза» можна в Центрах продажів та обслуговування Vega у Вашому місті, а також зателефонувавши до Контакт-центру (за телефоном 0 800 60 00 60) або через Особистий кабінет («Пауза» для послуги доступу до мережі Інтернет).

Спеціальний тариф на послугу «Пауза» діє до 31 грудня 2014 року. Надалі буде використовуватися стандартна тарифікація.

Максимальний термін дії «Паузи» (для доступу до мережі Інтернет) подовжено до 180 діб. Всі інші умови надання послуги залишаються без змін. Деталі про умови підключення послуги – на сайті Vega www.vegatele.com