Vega: поїхали з нами у травневу подорож!

23.04.2015

Відправляйтеся цієї весни у подорожі по ще незвіданих місцях або по улюблених мальовничих куточках за яскравими емоціями та враженнями, а телекомунікаційна група Vega допоможе Вам заощадити!

У рамках Програми лояльності від Vega c 24 квітня по 31 травня 2015 року оператор пропонує своїм абонентам (фізичним та юридичним особам, зареєстрованим у Особистому кабінеті), взяти участь у спільній акції з партнером – мережею туристичних агенцій «Поїхали з нами!» і придбати тур за одним із запропонованих маршрутів зі знижкою 1000 грн!

Як бонус Ви можете скористатися можливістю оформити послугу безкоштовного страхування від банкрутства туристичного оператора при сплаті наступної поїздки!

Щоб взяти участь в акції – ознайомтеся з умовами пропозиції і роздрукуйте сертифікат зі свого Особистого кабінету (натиснувши на банер відповідної акції та перейшовши на акційну сторінку). Сертифікат пред'явіть менеджеру турагентства при сплаті вартості обраного туру.

У період дії акції Ви можете використовувати необмежену кількість сертифікатів для себе і Ваших близьких.

Акція діє в містах: Київ, Вінниця, Вишневе, Житомир, Чернігів, Львів, Івано-Франківськ, Коломия, Тернопіль, Полтава, Харків, Біла Церква, Бровари, Миколаїв, Херсон, Одеса, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Запоріжжя, Кривий Ріг.

Ознайомитися з переліком турів та їх вартістю Ви можете на сайті мережі туристичних агенств «Поїхали з нами!»

Широкий вибір пропозицій, підбір оптимальних маршрутів, високий рівень обслуговування та море позитиву під час подорожі – туристична поїздка від мережі «Поїхали з нами!» стане яскравою подією і залишить безліч приємних спогадів!