Vega підключить нових абонентів через мережу «Алло»

21.04.2009

Телекомунікаційна група Vega заключила партнерський договір з національною роздрібною мережею «Алло». Тепер нові абоненти широкосмугового доступу в Інтернет зможуть підключитися до телекомунікаційної мережі Vega в магазинах «Алло». На першому етапі сервіс буде доступний в 10 салонах «Алло» в Дніпропетровську, в подальшому проект планується розширити на Київ та Одесу.

Підключення нових абонентів буде здійснюватися за технологіями ADSL і FTTB, залежно від наявності технічної можливості підключення. Програма передбачає комплексне обслуговування клієнтів, від професійних консультацій по вибору оптимальних тарифних планів та перевірки технічної можливості підключення до укладення договору на надання послуг.

«Для нас це перший досвід співпраці з роздрібною мережею такого профілю у підключенні нових абонентів, - розповідає Олена Іконникова, комерційний директор телекомунікаційної групи Vega. - Ми продовжуємо працювати над тим, щоб бути ближче до наших клієнтів, і розраховуємо, що нововведення спростить багатьом нашим майбутнім абонентам процедуру підключення».