Vega підключила телефони 400 абонентам Теплодара

09.09.2014

За 2 місяці літа телефонний зв'язок від телекомунікаційної групи Vega підключили 400 абонентів міста Теплодар Одеської області, серед яких жителі та підприємства міста.

В першу чергу фахівці компанії телефонізували соціально-значущі для регіону об'єкти – міську лікарню, поліклініку, міську раду та центр зайнятості. Уже сьогодні абонентами Vega є 400 жителів і організації Теплодара. Послуга фіксованої телефонії надається на основі сучасних технологій, що забезпечує клієнтам якісні та безперебійні послуги зв'язку.

Vega залишається єдиним в Теплодарі оператором фіксованої телефонії в Теплодарі, який взяв на себе відповідальність за забезпечення міста фіксованим зв'язком. Розуміючи важливість і соціальну значимість міського телефону, команда компанії прагне завжди оперативно підключати і якісно обслуговувати абонентів. Крім того, відповідно до стратегії розвитку, компанія працює над постійним розширенням географії надання послуг.

Нагадуємо, 4 липня оператор підключив телефонію місту Теплодар Одеської області. Раніше більше 3 тис. жителів м. Теплодар залишилися без стаціонарного телефонного зв'язку через припинення роботи локального оператора в листопаді 2013 року.